oooh

Har hunnit vara på bio 2 gånger denhär helgen, varit på äventyr med bästaste bojjåp! stött min tå, varit hemma med familjen, sett film, varit med syster, stallet, abc på kaffe, städat smått, ändrat om i klädskåpet (behöver mera klädhängare) för tog bort några hyllor för att få plats med en till klädstång, hatar att vika kläderna, hängas upp är så mycket bättre :) och ja vad mer? ätit pizza osv. 

Annars så hade jag helt varit berädd på att detta skulle vara en luungn periord och endast 2 timmar modersmål i veckan. men där hade jag minsann fel, för jag hade fel läsordning på wilma så dit for den lungna periorden :( fast endå bra att jag får sova länge måndag och tisdag! Så nu är det ganska mycket, vi skall börja sy i trikå, läxor, en modersmåluppgift skall också lämnas in som jag missat under lian, en materiallära uppgift skall också in eftersom jag missar det på måndagarna, ett lia papper är borta så måste åka och fixa ett nytt, handla tyg, hämta matteböcker, planera vad jag skall sy (eller det är ganska på klart) sy en klänning till modeshowen, jaa det var vell det mesta, eller nej just ja. på torsdag så börjar jag i bilskola också! 

nåja nog om det! ;) idag efter skolan lämnade jag och sy lite, diskuterade med anna-karin om ordet ”hen” för han och hon, i vissa sammanhang är det kanske ett smart ord men ändå, jag kommer i allafall inte sluta säga han och hon! :D

sen efter det så gick jag hem snabbt, sen till stan, reserverade nå kombiböcker som kommer någongång denna vecka och gick sedan till tygbutiken med amanda, hittade tyget jag troligtvis skall ha till plagget vi skall sy, haha amanda visste typ redan innan jag kom dit att jag skulle gilla det tyget, så typiskt mig tyg, såg det typ först av allt och det var kärlek i första ögonkastet, den kommer bli så fin <3 :)

Sen gick vi till marimekko via, första gången jag var dit tror jag :o och sen en sväng via wautsi för jag skulle ha ett par nya svarta stretch jeans eftersom idag i skolan upptäckte jag (eller nora eller amanda var det) att det var 5 före de sprack, haha så himla slitna och äckliga så jag var i stort behov av nya! skall se nu vilka jag gillar mera, har kört med Dr. Denim väldigt länge nu, har säkert haft 5 svarta par och de är ju bara snygga i några veckor innan de börjar blekna och bli fula och lösa fast man inte tvättar dem så ofta, dessutom kostar de 45 euro och domhär jag köpte nu var för 29, så det lär ju synas! ;)

Sen for hon efter kinamat och jag gick till k-market efter rostabröd eftersom papp hittade en ”kossan-muu” maskin där hemma, altså typ en smörgåsgrill typ men kallar det för det sedan jag och mina kusiner var små då jag lärde mig av dem att det hette kossan-mu bröd! så iaf, den fick jag ta med mig till jeppis! är nog något av det godaste som finns! nåja sen gick vi till mitt och åt, girltalk osv och sen smätta vi på tv:n och tittade på barnkanalen, gapflabbade osv, måste bara säga att barnprogram var såå mycket bättre då vi var små! saknar astrid lindgrens filmer :( nåja sen for hon hem en 7 tiden och jag gjorde klart en moddeläxa, bästämde kläder för imr osv. skissat upp mitt plagg har jag också gjort så imorgon blir det att börja med mönstret! :)

Bild

BildBildBildBildLite inspiration till plagg jag kommer att sy sedan då jag hinner, skall försöka sy så mycket som möjligt nu så länge vi faktiskt går i skolan och har tillgång till alla de proffsiga maskinerna! ;)

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s